BALI-GOEDS

Klik hier om de ondertitel te bewerken

blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Leuke plek op Bali

Geplaatst op 12 mei, 2017 om 10:35 Comments reacties (5)
Mochten jullie in de toekomst Bali bezoeken dan raad ik jullie deze plek aan. Deze woning is van hele lieve mensen en zij hebben er werkelijk iets fantastisch van gemaakt. Afgelopen oktober ben ik naar Ubud geweest ik heb toen ook een bezoekje gebracht om te kijken wat er al voor moois stond. Ik vond het toen al prachtig, maar het is nu werkelijk af. De foto's zeggen echt alles. Gewoon top.

NIET GOED BEREIKBAAR !!!

Geplaatst op 22 januari, 2017 om 0:30 Comments reacties (0)

Pfffft....gekke week achter de rug. Telefoon gecrascht :(  en laptop niet goed dus slecht bereikbaar. Gellukkig laptop herstelt en telefoon is nog behelpen hopelijk volgende week oopgelost, want dat kleine gekke ding is toch het gene waarmee ik werk en waardoor ik vrij meteen op de mails kan reageren. Mijn excuses voor degene die ik niet goed heb kunnen beantwoorden die me geappt hebben en ik niet terug hebben kunnen appen, die me gemailt hebben en ik niet direkt beantwoord heb. Hopelijk vanaf eind volgende week weer goed bereikbaar. Heel fijn weekend allemaal.

VERANDERINGEN

Geplaatst op 16 december, 2016 om 11:20 Comments reacties (0)

Zoals in ieder leven ontwikkelen we onszelf in de loop der jaren. Bali-Goeds maakt ook ontwikkelingen door. Intussen ben in met Bali-Goeds verhuisd naar de Heikampweg no. 3 . Fijne plek om te werken samen met andere leuke mensen die in dit gebouw ook hun kantoor hebben maar werkelijk niets gemeen hebben met Bali-Goeds. :)

Op dit moment wacht ik op leuke spullen vanuit Bali. Deze gaan hopelijk aankomende week op transport. Ook wacht ik op de belettering van een klein leuk en grappig autootje. Wanneer deze klaar is dan zal ik een foto posten. 

Verder is het voor mij echt een grote uitdaging om het internet te veroveren. Ik wil heel graag dicht bij mezelf blijven, maar soms is er geen andere keuze dan mee te gaan in de flow en snelheid van de verkoop. De snelheid van 2016. Ik kijk tevreden terug op 2016 en hoop dat 2017 aan mijn verwachtingen gaat voldoen dat ik verder mag groeien met mijn gezing maar ook samen met Bali-Goeds.

NAAR BALI en nieuwe pagina ZIJSPOOR.

Geplaatst op 10 oktober, 2015 om 13:40 Comments reacties (0)

Eindelijk is het zover de reis naar Bali is geboekt 8 november is het zover. Ik heb er al veel over gelezen en ben al een tijdje erg druk met Bali, maar de mogelijkheid om er zelf heen te gaan was er nog niet. Ik hoop er leuke nieuwe ideeën op te doen. Verder heb ik een pagina "zijspoor" aan mijn website toegevoegd. Dit is een pagina met meubeltjes uit bv. India. Ik heb een tijdje in een dip gezeten, maar vind het nu weer superleukom met het intereur bezig te zijn dus hopelijk mag ik nog meer van deze leuke spulletjes plaatsen.  

Ik heb 2 spreuken "Let LOVE rule" daar schort het een beetje aan op dit moment in de wereld dus laten we allemaal een beetje liever voor elkaar zijn. Mijn andere spreuk is WISH IT, DREAM IT, DO IT!  Ik geloof erin dat als je erin geloofd je dromen ook uit kunnen komen en het dus ook gaat doen. Misschien nog een derde spreuk BELIEVE IN YOURSELF ...haha. Ik kan zo nog wel even doorgaan, want spreuken geven mij kracht. 

Fijne dag allemaal. X

BLIJ MET DEZE RUIMTE :-)

Geplaatst op 20 mei, 2015 om 14:10 Comments reacties (0)

  Beetje bij beetje begint het vorm te krijgen. Ik ben super blij met deze ruimte nu kunnen jullie de spullen komen bekijken als jullie dat fijner vinden. :-) 

LEUKE FOTO VAN 'STRONKVAAS'

Geplaatst op 4 februari, 2015 om 9:25 Comments reacties (0)

Eergisteren een superleuke foto mogen ontvangen van hele leuke klanten. Het is altijd leuk om iets terug te mogen zien van wat je verkocht hebt. Ik wordt hier blij van. Ik hoop zij er nog lang veel plezier van mogen hebben :)                                                                       

NIEUW JAAR

Geplaatst op 1 februari, 2015 om 4:15 Comments reacties (0)

Zo we zijn weer een maandje onderweg in het nieuwe jaar. Een jaar vol verassingen, denk ik. Het is een beetje stil geweest , maaaar ik heb niet stilgezeten :-) Druk geweest met nieuwe plannen. Ben op bezoek geweest bij theetuin het Aardrijk in Berlicum http://www.hetaardrijk.nl  en samen besproken dat ik daar, in het voorjaar, wat leuke beelden en andere spullen ga plaatsen ook heb ik besloten om per 1 april terug te gaan naar mijn oude stekkie, zodat ik de spullen kan uit stallen. Nu hoor ik vaak ik wil het graag eerst zien is dat mogelijk. Natuurlijk is dat mogelijk ik doe het graag :-) maar steeds alle dozen uitladen is tijdrovend...haha Vandaar deze beslissing.  Ik heb er zin in.  Wanneer ik daar zit laat ik het jullie zo snel mogelijk weten.  X

Toeristenmarkt

Geplaatst op 26 juli, 2014 om 11:55 Comments reacties (0)

Vandaag even de markt van gisteren laten bezinken. Helaas was het geen goede markt  :(  ik denk dat er welgeteld 30 mensen zijn geweest en zij kwamen ook nog eens per ongeluk. of het was mijn familie.....haha Veel klagende markt "collega's" , maar ik heb ondanks alles een leuke dag met mijn dochters gehad. Natuurlijk ga ik ook om te verkopen, maar er zijn echt ergere dingen in het leven en dan hoef ik na de rumoerige dagen van de laatste week echt niet te zeggen wat ik daarmee bedoel. Ik ben een ervaring rijker, veel tips gekregen en nieuwe contacten gemaakt. Ik ga het gewoon nog eens proberen. :D

Achtergrond website deel 2 ;-)

Geplaatst op 3 juli, 2014 om 11:55 Comments reacties (0)

Yes!!!! Mijn achtergrond is er weer. Gisteren een mailtje gehad dat de IT afdeling er naar zou gaan kijken. Niet verwacht dat het al opgelost zou zijn. Blij!!!!! :D

Achtergrond website

Geplaatst op 1 juli, 2014 om 13:10 Comments reacties (0)

AAAAAAAHHHHH...... nu heb ik mijn website de lucht in gegooid is mijn achtergrond verdwenen...snif ...probleem bij de provider en ik kan niets doen als alleen maar wachten of zelf een nieuwe achtergrond plaatsen, maar zo slim ben ik niet....haha Pffft ik lach echt als een boerinneke met kiespijn, niet fijn. Nog maar even geduld dus en maar hopen dat het weer goed komt, want ook dat is nog niet eens zeker. Tjee, ik heb speciaal voor jullie gekozen!! Ach ja, er zijn ergere dingen in het leven laten we het daar maar op houden!!


Rss_feed