BALI-GOEDS

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Mijn naam is Jolanda van den Boogaard. 


Door het masseren ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met het oosten. Helaas ging masseren niet zoals ik graag wilde en moest ik op zoek naar een andere baan. Maar het verlangen om met deze zijde van de wereld verbonden te blijven bleef. Lange tijd heb ik gezocht naar een oplossing. Eerst begonnen met het doneren van geld aan stichting Belajar Yuk, in contact gekomen met Ayu hierdoor wat offer-manden laten komen waardoor er uiteindelijk steeds meer artikelen en ideeën bij kwamen. Dit jaar steunt Bali-Goeds stichting Giri-Asih in Pohsanten door armbandjes ter waarde van € 2,00 te kopen van de kinderen die door de kinderen zelf zijn gemaakt, nee geen kinderarbeid, maar alles vrij en blij en echt alles komt ten goede voor de kinderen die in dit tehuis wonen. Deze armbandjes ontvangt u als cadeautje bij uw aankoop in uw pakket. 


Bali-Goeds is als hobby en goede bedoelingen ontstaan en zo voelt het nog steeds. Het uiteindelijke doel is om Bali-Goeds te laten groeien en nog meer mooie en authentieke spullen naar Nederland te halen, want zeg nou zelf, wat is er mooier dan alle dagen met je hobby bezig te mogen zijn en anderen ook te kunnen laten genieten van deze prachtige zijde van onze wereld.


Ik ben hier ontzettend dankbaar voor, dankbaar ook dat er steeds weer leuke mensen op mijn pad komen, mensen die mede mogelijk maken dat ik dit kan en mag blijven doen op welke manier dan ook. 


Ik hoop dat deze site een beetje het goede gevoel van Bali en omstreken overbrengt het is er echt prachtig.


Liefs,


Jolanda